Banen zwemmen is leuk

Imago & intentie

Het imago van banenzwemmen is niet bij iedereen ‘top’. Veel mensen vinden het saai, worden er moe van of hebben een andere reden om niet mee te doen. Wat kun je doen om het banen zwemmen leuker te maken? Wat kun je doen om het lang(er) vol te houden? Waarom zou je het überhaupt gaan doen? Daarover gaat dit blog.

Schrijver van dit blog ben ik, Titeke Postma. Wil je meer over me weten, kijk dan eens hier.  Ik had me eind 2011 voorgenomen om in 2012 iedere week minimaal 1 keer per week banen te gaan zwemmen. En ik wilde dat ook volhouden! Het lukte (weer) niet.

Ik wist uit ervaring dat ik het na vier weken zwemmen eigenlijk niet leuk meer vind.  En heel veel moeite moet doen om te blijven gaan. In 2011 heb ik het niet vol kunnen houden, in 2012 is het opnieuw niet gelukt. Waar dat door komt? Door mezelf. En andere factoren.

Wie weet komt het er nog eens van! In ieder geval blijf ik ideeën en theorieen over banenzwemmen verzamelen. En schrijf er over in dit blog.

Praat of schrijf je mee? Reageer via het blog.  Of deel je ervaringen en ideeën als ‘gastschrijver’ (zoek dan contact met me).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s